TEKNİK GEZİ

23 Mayıs 2024, Perşembe 96

Bölümümüz 4. ve 2. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla Trabzon kentine mesleki teknik gezi gerçekleştirilmiştir.
Bölüm başkanımız sayın Doç Dr Banu Karaşah ve sayın Doç Dr Hilal Surat hocalarımız ve beraberindeki öğrencilerimiz gezi kapsamında Ekopark, PTM Proje ve Uygulama Ofisi, Can Bakkal Tower çatı bahçesi, SÖZ Botanik fidanlığı, EYOF 2011 Olimpiyat Parkını ziyaret etmişlerdir.
✨Ekopark hakkında bilgi ve deneyimlerini paylaşan sayın Doç Dr Emrah Yalçınalp @uzakkuzey hocamıza vakit ayırıp gezimize katıldıkları için çok teşekkür ederiz.
✨Can Bakkal çatı bahçesi tasarım ve uygulama deneyimlerini bizimle paylaşan ve bizleri ofislerinde ağırlayan PTM kurucu ortağı peyzaj yüksek mimarı sayın Engin Aktaş @ptm_landscape @ptm3d ve beraberindeki sayın Ramazan Ayvaz @ramontik , mezun öğrencimiz sevgili Taner Yazıcı @tnr.yzc 'a ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.
✨Peyzaj ve süs bitkilerini satış yerlerinde görme fırsatı bulduğumuz SÖZ Botanik @sozpeyzaj @sozbotanik 'e ve çalışanlarına çok teşekkür ederiz.
✨Gezimizin gerçekleşmesine olanak sağlayan üniversitemiz rektörlüğüne @artvincoruhunv çok teşekkür ederiz.